Aardbeien prijsvraag!

DSCN9461Voor het weekend had ik nog de rijpe aardbeien uit de tuin gehaald, maar alleen van de planten waar géén net over zat. Ik zat wat krap in tijd en wilde ook graag verschillende planten nog water geven in verband met het warme weer van die dag. Dat er vandaag veel aardbeien zouden zijn om te plukken had ik dus wel verwacht, maar zóveel…?

Tot nu toe had ik zo’n 2,5 kg aardbeien geplukt (sinds een andere tuinder me vertelde hoeveel hij plukte was ik wel benieuwd naar mijn hoeveelheid en ben ik het steeds gaan wegen. De dikste, al opgegeten aardbeien zitten er alleen niet bij)

Ik ben benieuwd wie er kan raden hoeveel kilo we vandaag geplukt hebben (de iemand met voorkennis mag niet raden 😀 ) Laat een berichtje achter als reactie, hieronder. Wie er het dichtst bij zit krijgt een bakje aardbeien. Sluitingsdatum dinsdag 23 juni 23:59 uur.

Nog even ter extra informatie: op de foto ontbreekt nog één bakje dat al in de vriezer zat (ook ’n 1-literbakje) en in de beslagkom zitten de aardbeien in water omdat ze nog moesten worden gewassen) Eigenlijk is het dus… wie kan het beste gokken? 😀

En ja, de aardbeien zijn heeeeel erg lekker!!

3 antwoorden naar “Aardbeien prijsvraag!”

  1. Pingback: Herhaling en groei - Spruitenieren

  2. Pingback: Open dag - Spruitenieren

  3. Pingback: Water! - Spruitenieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.