3 antwoorden naar “Korte blik op de tuin”

  1. Hoi, leuk om je tuin te zien. Prachtige Verbena Bonariensis! Ze verspreiden zoch overal in mijn volkstuin maar ze zijn welkom. Heb je een goed jaar gehad? Hier in Engeland viel het wat tegen qua oogst. Toch blijft het heerlijk om er heen te gaan.

  2. Hoi Marijke, hoe gaat het met jou en je volkstuin? Het is vast druk met je kleine er bij om ook nog te gaan volkstuinieren. Ik kijk best uit naar een update van je tuin. Maar ik begrijp ook wel dat het minder makkelijk is. Hopelijk tot gauw, groetjes Akke

  3. Hoi Akke,
    Ik begin alweer wat te zaaien in de tuin en onze kleine jongen helpt graag mee. Sla en doperwten zitten in de tuin in de grond, thuis groeit de tomaat, kool en nog meer sla. De blog heeft met een gezin toch minder aandacht, bij deze dus maar even een korte update
    Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.