Zoektocht

DSCN6730_rsHet is toch wat… ik heb een vlinderbloemenmengesel gezaaid en er komt een prachtige, grote plant uit maar ik kan nergens vinden wat voor plant het is. Ik hoop niet dat ik nu onkruid aan het vertroetelen ben, al ben ik er vrij zeker van dat dit niet zo is.

Aangezien ik kort geleden het boekje ‘Vlinders in de tuin’ heb gekregen heb ik een overzicht tot mijn beschikking met allemaal gele vlinderbloemen. Afgaand op de grootte (ruim een meter hoog) en de bloeitijd (juni) meende ik dat het niet zo moeilijk moest zijn om de naam van deze plant te ontdekken. Helaas… zelfs bij het ruim nemen van zowel de bloeitijd als de grootte is er geen één plant die er op lijkt. En dan? En als zelfs mijn trouwe lezers geen idee hebben is het vast een moeilijke kwestie.

Nou ja, naamloos of niet, mooi is ‘ie in ieder geval wel.

DSCN6744_rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.