Tuinplezier

Mooi weer en een vrije dag. Een ideale combinatie voor een middagje in de tuin werken! Nu het tuinseizoen richting zijn einde gaat komen er steeds meer vakken leeg. Het vak waar de sla stond en de aardappelvakken zijn zo goed als leeg. De courgetteplant wordt al kleiner en de bieten zijn bijna allemaal geoogst. Nog een vak dat dan half leeg is. De vakken met boerenkool en prei blijven voorlopig nog wel gevuld, net als de vakken met vaste planten en struiken.

Al die kale grond geeft weer ruimte voor nieuwe plannen. Er staat nog een roos in een pot die verlangt naar de vrije grond, ik wil nog graag een appelboom en de braamstruik moet verplaatst worden want die komt in de knel tussen de spurtende frambozenstruiken. Al met al kan er deze herfst nog genoeg gebeuren. Heerlijk om plannen te maken en te dromen van ontspruitende bollen in het voorjaar. Want bloembollen ga ik er zeker in zetten! Het is dan niet zo gangbaar op het volkstuinencomplex maar dat deert mij niet. Voor mij is het een groot stuk grond waar ik al mijn tuinplannen kan uitvoeren.

Ik heb vandaag ook weer wat foto’s gemaakt voor de liefhebbers, ze komen morgen op mijn blog te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.