verpotten

Niet alleen in de tuin kan ik aan de slag, ook thuis kan ik me naar hartelust uitleven. Zo heb ik gister een hele serie plantjes verpot. Gelukkig had ik weer wat potjes want met alle aardbeiplanten die ik uit de tuin heb gehaald was er geen enkel leeg potje meer te vinden in huis. Maar de eerste aardbeiplanten zijn bezorgd, wat tomatenplanten en de courgette&pompoen staan in de tuin en zo komt er weer ruimte voor de volgende generatie plantjes. Op de foto zien jullie de zelf gezaaide vlijtige liesjes (andere jaren kocht ik die altijd) en verder heb ik nog de zinnia’s, ameliorata en middaggoud verpot. Binnenkort mag ik die ook gaan afharden, ik hoop dat ik de koolplantjes dan al in de tuin heb staan want er is niet meer zoveel ruimte om nog te zitten op het balkon als de plantjes allemaal buiten staan.

Gister moest ik naar de tuin om water te geven, het is veel te droog. En nu ik net gezaaid heb is het belangrijk dat de aarde vochtig genoeg is. Dus zo ben ik al in april aan het water geven. Maar gelukkig, vandaag viel er al wat regen en hopelijk morgen nog wat meer.

 

P_20150424_175719

2 antwoorden naar “verpotten”

  1. Hoi Marijke, zit net even bij Pake en Beppe jouw website te bekijken. Het ziet er fantastisch uit, zowel de tuin als het enthousiaste commentaar!!
    Jammer dat het zo ver weg is anders kwamen we even kijken.
    Groeten en tot ziens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.