Bloemenpracht

DSCN9412 Alsof de bloemen van gister nog niet mooi genoeg waren toon ik vandaag nog eens wat schitterende bloemen om van te genieten. De rozen hebben jullie al gezien, maar ik kan het niet laten om de volle struik er nogmaals op te zetten. Hopelijk gaat het jullie nog niet vervelen 😉 En dan heb ik nog wat in het verschiet, namelijk weer een hele serie pioenrozen. Het heeft me vorig jaar al verbaasd dat de plant meteen in het eerste jaar al behoorlijk heeft gebloeid (waarbij er bijna meer bloem dan blad was) en dit jaar besef ik dat des te meer. Laatst las ik namelijk in een tuinblad dat het nogal precies kan komen met de standplaats van deze plant. Staat het niet goed dan kan het lang duren voor het gaat bloeien. Zonder me ergens van bewust te zijn heb ik de plant ‘gewoon ergens neergezet’ en daar doet ‘ie het fantastisch! Dit jaar heb ik een steuntje aangeschaft, de bloemen zijn zo groot dat ze maar kort omhoog blijven staan. Toch jammer als die dikke bloemen op de grond hangen en niet boven de aardbeiplanten uit kunnen komen.

DSCN9413DSCN9414

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.