Homepage

Mijn volkstuin op 9 januari 2016
Mijn volkstuin op 9 januari 2016

Elk jaar, zo rond de jaarwisseling, werk ik mijn homepage bij. Tenslotte is dat de plek waar nieuwkomers proberen te ontdekken waar mijn site over gaat en dat stukje wil ik graag actueel houden. Hoewel er niet altijd veel aan het artikel veranderd hoeft te worden zorg ik wel altijd dat er weer een stukje bij komt over het nieuwe tuinjaar. En uiteraard komt er een actuele foto op van hoe mijn tuin er op dat moment uitziet. De foto van het vooraanzicht van mijn tuin verandert het hele jaar door. Mocht je tijdens het volgen van mijn blog benieuwd zijn hoe de tuin er dan bijligt: kijk even op de homepage, onderaan staat de meest actuele (vooraanzicht)foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.