Groente – poll

Heel leuk natuurlijk, zo’n poll, maar als je eenmaal gestemd hebt kun je er niets meer mee. Een blogbericht kun je nog eens nalezen of erop reageren. Een foto kun je laten afdrukken en in je fotoalbum plakken of naschilderen en aan de muur hangen. Maar zo’n poll… tsja. Je kunt natuurlijk de resultaten zo nu en dan bekijken maar dat is het dan ook. Bovendien: zo’n storm loopt het (nog) niet. Het mooiste zou zijn als de poll op de homepage staat en mensen meteen kunnen stemmen, maar goed… enige ervaring moet nog groeien 😉

Ondertussen heb ik wel weer een pietsje ervaring erbij met het bedenken van een poll. De antwoorden moeten niet op meerdere manieren te interpreteren zijn en het is ook leuk als het een aansprekend onderwerp heeft. Zit ik er nog mee dat dingen vaak niet zo duidelijk in een vakje te proppen zijn, of in één stem te verzamelen, maar goed, het is vooral voor de lol. Dus ik laat alle mitsen en maren, uitleg en bedenkingen twee tellen varen, creëer een poll en hoop weer op een aantal reacties die ervoor zorgen dat ik voor de verandering óók eens iets nieuws terugvind op mijn site.

This poll is no longer accepting votes

Mijn voorkeur gaat uit naar...
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.