Goed gereedschap…

tuinhandschoenen… is het halve werk. En goede tuinhandschoenen zijn daarbij een pré. Warme voor als het koud is, stevige voor het zware werk, fleurige omdat dat nu eenmaal bij mij past en met een dikke beschermlaag want ik pak gerust takken van doornstruiken beet zonder erbij na te denken. Al helpt dat natuurlijk niet als ik de handschoenen niet aan heb 😉 Tot nu toe kocht ik altijd mannenhandschoenen, met mijn lange vingers passen de vrouwenexemplaren meestal niet. Of de handschoenen voor de vrouwen zijn van een dun katoentje. Daar kun je toch niet mee werken? Ik hoef geen handschoenen tegen ‘vieze vingers’. Het is geen probleem hoor, als mijn handen vies worden, voor de kleine klusjes heb ik dan liever geen handschoenen.

En dit keer had ik geluk, de handschoenen zitten niet heel ruim maar voor het eerst heb ik stevige tuinhandschoenen gevonden die ook nog eens heel fleurig zijn. Wat mij betreft kan het tuinseizoen beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.