Rode besjes

DSCN2181rodebessenstruikHet lijkt er op dat ik komend jaar eindelijk een redelijke hoeveelheid rode bessen kan oogsten. De bessenstruik die ik sinds vorig jaar in de tuin heb staan zit boordevol bloemtrosjes, hoera!

Tijdens het opbouwen van de kas stond deze struik gevaarlijk dichtbij en het is dan ook niet verwonderlijk dat er toen een aantal takken gesneuveld zijn. Ik vroeg me af waar ze gebleven waren, mem had ze ergens in de grond gestoken zei ze, en inmiddels weet ik waar: Achter de kas staat een takje met een voorzichtig groen blaadje. Een nieuw stekje 🙂

Eén antwoord op “Rode besjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.