Fleurige badkamer

Zowel de pioenroos als de rozenstruik staan volop in bloei. Terwijl ik thuis de eerste pioenroos zich nog maar heel langzaam zag openvouwen, was in de tuin de bloei al volop begonnen. Meestal is het met bloemen andersom, het zal wel aan het warme weer liggen.

Thuis wil ik ook graag genieten van die mooie, volle roze pioenrozen. Ik heb er een stel afgeknipt en momenteel staan ze, samen met een stel dieprode rozen, in de badkamer. Tsja, dat is nu eenmaal het koelste plekje in het huis. Ik moet zeggen, ze vallen daar misschien nog wel het meeste op, al zie ik ze natuurlijk niet de hele dag. Onverwacht staat er een schitterend bos op de witte wasmachine. En ook in deze ‘koele’ ruimte is het nog wel zo warm dat de bloemen zich haastig openvouwen. Het is een kwestie van ‘haastig’ genieten 😉 Bij deze ga ik dus maar even in de badkamer zitten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.