Tuinkist

M&M-tuin

Hoera! De nieuwe tuinkist staat in de tuin! Vandaag heb ik de kist in gebruik genomen door de tuinspullen erin te doen.

De kist is gemaakt door een bevriende timmerman. Aan de details is te merken dat er een vakman aan het werk is geweest. Mijn wens was namelijk een halve verdieping in de kast. Zo komen niet alle spullen op een hoop. De timmerman heeft niet alleen een opstaand randje gedaan maar ook een opening in het randje. ‘Zo kan ze met een borsteltje het zand eruit vegen.’

De twee balken kunnen de klep omhoog houden. Met schuifjes kunnen ze vast gemaakt worden als de kist weer dicht moet. Een touw voorkomt dat de kist te ver open kan waaien. De bodem is niet hermetisch dicht zodat ook daar het eventuele zand eruit geveegd kan worden. Het enige wat ik nu nog hoef te doen is wat haakjes maken zodat ik ook materiaal kan ophangen.

Heerlijk, zoveel ruimte om mijn spulletjes in op te bergen!

Eén antwoord op “Tuinkist”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.