Oogst

Vanavond ging ik eventjes naar de tuin om te oogsten en ik kwam met een krat vol thuis.

Onder de bloemen liggen nog tomaten. Daar moeten we maar extra van genieten want door de langdurige nattigheid zijn de tomatenplanten ziek. Er zullen niet veel tomaten meer rijp kunnen worden voor ze verrot zijn. Helaas!

3 antwoorden naar “Oogst”

  1. Het weer is van slag. Eerst nat, toen droog, daarna weer lang nat en klammig weer. Weg tomaatjes. Het is ook kouder dan andere zomers tot nu toe. Alles is laat. Net de eerste courget geplukt, die zijn meestal al lang als een tierelier aan de bloei&groei. Maar goed, zo gaat het in de natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.