Achter de schermen

printscreenwebsite
Terwijl de tijd van mijn abonnement bij 123website langzaam verstrijkt, ben ik hard bezig met het opstarten van een nieuwe blog. Ik had de blog een maand op proef om te ontdekken of ik het leuk vind om te doen of niet. En ik ben overtuigd! Het is leuk om anderen te laten meegenieten van de tuin, om steeds een klein stukje te schrijven over mijn belevenissen en om van bijna elke verandering een foto te laten zien. Kortom, met deze blog geniet ik (nog) bewuster van mijn prachtige tuin.
De nieuwe site, www.spruitenieren.nl is al online, maar ik zit nog even wat te puzzelen met een nieuw programma, alles moet wennen. Gelukkig heb ik genoeg experts in de buurt dus dat komt wel goed. Ondertussen kan ik gelukkig nog even gebruik maken van 123website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.