Uitloop

Nu de lente dan eindelijk volop is begonnen begint er steeds meer uit te lopen en begint de tuin zowaar al wat groen te lijken. Uiteraard neemt de rabarber een groot deel van het groen voor zijn rekening, maar ook de spinazie en de fruitstruiken doen hard hun best. En de prei op proef, de aardbeiplantjes en de mini-slakropjes.
De tuin zal het een aantal dagen zonder mij moeten doen. Best spannend eigenlijk. Hoe ziet het eruit als ik er weer kom? Hebben de mollen de boel verder overhoop gehaald en mijn wortelzaaibed verwoest? Is de sla uitgedroogd? Heeft het onkruid zijn slag geslagen? Geen idee. Ik hoop dat de sla er stralend bij staat (en blij is mij weer te zien), de phlox helemaal in bloei staat, de eerste wortelsprietjes opkomen evenals de preiplantjes en er al wat bloemen in mijn aardbeiplantjes zitten. Ik ben benieuwd!

De spinazie doet hard z'n best.
De spinazie doet hard z’n best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.