Zonnetje

ontspannen in de tuin
ontspannen in de tuin
Naast alle bezigheden is het natuurlijk ook belangrijk om te genieten en te ontspannen. Het werk in de tuin vind ik heerlijk, vaak ontspannend, soms ook wel intensief. Mijn motto is dat je beter vaak kort kunt gaan dan weinig en dan lang. En tot nu toe werkt het goed. Stukje bij beetje wordt het laatste stuk onkruidvrij gemaakt. Langzaamaan leer ik steeds meer mensen kennen en klets ik soms meer dan dat ik tuinier. Vandaag besefte ik weer hoe belangrijk ik het vind dat ik een plek heb om lekker buiten te kunnen zijn. Een balkon in de zon. Maar ook een volkstuin kan prima. Een stoel is nog welkom, maar zelfs op de tegels is ’t heerlijk om zo in de zon een boek te zitten lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.