Roos

Mijn roos
Mijn roos

Zonet ontdekte ik dat er in mijn roos al twee kleine knopjes komen! Dat is erg bijzonder. Vorig jaar heeft de eerste plant het niet overleefd (na aankoop begon hij helaas niet eens uit te lopen) en heb ik een nieuwe gekocht. De tweede plant deed het beter en heeft schitterend gebloeid. Na de eerste bloem zijn er nog wel weer knoppen geweest maar deze werden erg belaagd door luizen en het is niet gelukt om hem weer in bloei te krijgen. Aangezien de roos in een, weliswaar grote, pot op mijn balkon staat is hij kwetsbaar en doe ik extra mijn best voor hem. Het voordeel van het balkon is dat ik hem goed in de gaten kan houden maar waarschijnlijk gaat hij nog wel een keer verhuizen naar de volkstuin. Tenslotte gun ik hem wel veel ruimte voor zijn wortels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.