Tuinadvies

Regelmatig struin ik over internet op zoek naar informatie over een bepaalde plantsoort, advies bij het tuinieren of heb ik een vraag waar ik een antwoord op zoek. Vaak kom ik daarbij terecht op de website www.tuinadvies.nl Het is een site boordevol informatie over tuinieren in begrijpelijke taal. Bij sommige sites over tuinieren staan alleen de Latijnse namen voor planten terwijl ik van bepaalde planten alleen de Nederlandse naam weet. En soms juist precies andersom. Ideaal als beide namen erbij vermeld staan, zo leer ik nog eens wat namen koppelen 😉

Grappig, terwijl ik schrijf over deze website kijk ik op de site naar wat redenen waarom ik steeds op deze site terecht kom. Al lezende en doorklikkende van het ene interessante artikel naar het andere vergeet ik helemaal dat ik ergens anders mee bezig was. Gewoon even kijken dus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.