Gevonden

chipsmaken_1Het is ‘m! Dé manier om knapperige chips te maken: in olie in de koekenpan. Een frituurpan zal ook kunnen maar die heb ik niet. Het werkt veel prettiger dan in de oven omdat je niet alle plakjes één voor één aan voor en achterkant hoeft te bestrijken. Ik heb al een aantal ladinkjes gemaakt en het is wat schipperen tussen te hard of nog net slap maar het begint bijzonder veel te lijken op knapperige chips!

En het smaakt veel lekkerder dan fabriekschips. Niet alleen de liefde en aandacht proef je erin, maar ook nog de verse aardappel. En ik kan zelf het zoutgehalte bepalen, ook erg fijn. Binnenkort een feestje, chipsmaken_2dan kan ik wat mensen het laten beoordelen. Als er nog over is tenminste.

chipsmaken_3chipsmaken_4chipsmaken_5chipsmaken_6

2 antwoorden naar “Gevonden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.