Veldsla

veldsla De veldsla neemt al meer ruimte in. Niet alleen doordat het meer blaadjes krijgt maar ook omdat ik laatst een deel heb verplant naar een doosje met wcrolletjes. Ondertussen kan ik meteen onderzoeken waar de plantjes harder groeien, aan de voorkant of aan de achterkant van het huis. De ene krijgt ’s ochtends zon, de ander ’s middags. Helemaal eerlijk is de test niet want voor het verplanten heb ik de grootste plantjes uitgezocht. En de hoeveelheid water die ze krijgen is niet helemaal gelijk, evenmin als de ruimte om te groeien. Kortom, ik kan er niks van zeggen. Behalve dan dat het nog wel even duurt voor ik het kan opeten.

veldslaveldsla

2 antwoorden naar “Veldsla”

  1. Pingback: Veldverdriet | Spruitenieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.