bezoekers

bezoekerstellerSinds zo’n 2,5 week heb ik een bezoekersteller aan mijn site gekoppeld. Erg leuk om te ontdekken dat er meer bezoekers zijn dan ik had gedacht. Als ik het aantal familieleden, vrienden en kennissen optel die met enige regelmaat de site bezoeken kom ik tussen de 10 en 15 mensen. Tel daar het aantal dubbeltellingen door gebruik van verschillende computers bij op en het aantal blijft nog onder de 20. De teller staat inmiddels echter al op 33 verschillende bezoekers.

En ja, als ik dan zie hoeveel mensen er komen kijken op een dag dat ik niets geplaatst heb, geeft dat wel weer een stimulans om weer een nieuw berichtje te plaatsen. Met de tuin even ver uit de buurt (weekend van huis) is dat natuurlijk wat lastig, maar jullie vinden het vast wel leuk om ook eens mee te kijken naar die bezoekersteller.

Enne… nu niet in de bieb alle computers gaan uit proberen om mij voor de gek te houden hè!

Eén antwoord op “bezoekers”

  1. Pingback: Groei - Spruitenieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.