Balkontuin

Zaterdag ben ik op stap geweest voor mijn balkon. Ik wil graag een klimplant laten groeien tussen mij en de buren en daarvoor had ik een nieuwe plantenbak nodig en gaas om de plant straks tegenop te laten klimmen. En zoals het altijd gaat als ik wat in de plantenbranche nodig hebt, kwam ik ook met wat nieuwe plantjes thuis. Niet helemaal onnodig hoor, want ik had nog vlijtige liesjes nodig voor mijn plantenzuil. En vooruit, petunia’s vind ik ook wel leuk, dan heb ik een keer wat anders. Bovendien past er nog wel wat meer in de plantenbak dan alleen de vuurdoorn.

Vanmiddag ben ik lekker bezig geweest om alle plantjes een plekje te geven. Van de zakken potgrond die ik laatst had gekocht is de helft alweer op. Mijn ‘plankensysteem’ heb ik wat uitgebreid en zo komen er zelfs al wat plantjes boven het raamkozijn uit. Alsof ik van binnen naar een tuin zit te kijken. Ik heb een foto in een tuintijdschrijft gezien wat mijn droom is geworden voor mijn eigen balkon. En zowaar begint het er al op te lijken. Al lukt het mij dan weer niet om dat zo op de foto te zetten, maar morgen zal ik jullie wat foto’s laten zien om een idee te geven van hoe het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.