fietstochtje

Het lijkt erop dat één keer per week naar de tuin niet meer genoeg is. Althans, met het huidige weer in ieder geval niet. De plantjes zijn nog niet eens begonnen met groeien of ze worden al belaagd door felle zonnestralen met een groot risico op verdroging. Dus zo stapte ik gisteravond maar op de fiets om even naar de tuin te fietsen om de ontkiemende zaadjes wat er te geven. O, en als ik me dan voorneem om alléén water te geven dan lukt dat blijkbaar ook nog wel! Zonder schepje kan ik niet zoveel beginnen in mijn tuin.

Ik kwam tot de leuke ontdekking dat de witte tulp, die onverwachts in de tuin stond te bloeien, van dezelfde soort is als de tulp op mijn balkon. En dat is een mooie soort want die kleurt tijdens de bloei van wit naar dieproze. Prachtig! Waarschijnlijk heeft het in een pot gezeten en is die pot een keer daar op de tuin geleegd. Toch grappig als je daarmee jezelf dan later weer kunt verrassen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.