Huisje

vogelhuisjeHelemaal vergeten om jullie het nieuwe huisje te laten zien!

Eigenlijk is het natuurlijk het mooist als het ook daadwerkelijk aan de muur hangt maar dat is zo’n klusje dat gemakkelijk blijft liggen. Helemaal als je verwacht dat het nog wel een jaartje leeg zal staan/hangen. En misschien verf ik het nog wel. Al is dat rondje in het hout aan de voorkant juist ook wel weer erg leuk en dan is het jammer om daar iets overheen te verven. Nou goed, jullie lezen het al, het kan nog alle kanten op. Maar het belangrijkste is dat het op den duur bewoond gaat worden want daar is het voor gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.