stekjes

Vandaag naar een verjaardag van een vriendin. Dat vergt enige voorbereiding en die begon gister in de tuin. We babbelen samen altijd over tuinieren en plantjes dus iets ‘groens’ leek me wel een leuk idee. En wat is er dan leuker dan een zelf opgekweekte plant? Ik maakte een rondje door mijn tuin om op ideeën te komen en ontdekte een heel mooi kindstruikje naast de Japanse wijnbes. Een perfect cadeau! Verderop kwam ik nog een mini-braamstruik tegen die ik met wat bik- en hakwerk uitgegraven kreeg. De tuin heeft dringend water nodig, de grond is erg droog en daardoor keihard. Na mijn tuin werkzaamheden ben ik dus aan mijn zomerse fitness begonnen, namelijk het oppompen en versjouwen van vele liters water. Mocht er dit weekend toch nog een nuttig buitje vallen dan is de grond vast voorbereid, kurkdroge grond neemt het water namelijk veel slechter op dan enigszins vochtige grond. Ik hoop van harte dat het gaat regenen. Gratis fitness is niet erg maar eigenlijk is het lang niet voldoende.  We zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.