Mijn paradijsje

balkonEr is een boel te vertellen over vandaag maar dat komt later deze week nog. Voor nu laat ik het even bij het tonen van mijn uitzicht tijdens het koffiedrinken op het balkon. ’t Is net een paradijs, zo mooi! Ik geniet er in ieder geval met volle teugen van!

De oplettende kijker heeft het al gezien, de rest zal ik er even op attenderen: de komkommerplant heeft een nieuwe pot gekregen. De laatste week gingen er kleine komkommertjes aan de plant al rotten en navraag op mijn werk leverde me het advies op om het in een grotere pot te zetten omdat de plant de komkommers ging ‘aborteren’. En nu kan ‘ie voorlopig weer even vooruit. Eigenlijk was ik niet van plan om nog zo’n grote pot te kopen, maar ja, de liefde voor de plant is weer eens groter dan mijn behoefte aan ruimte. Er is trouwens nog zat ruimte over om te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.