Tuinweer

RoosNa vorige week heb ik helemaal de smaak te pakken. Lekker weer verder in de tuin, dat was het idee. Aangezien ik vandaag weinig op de planning had staan had ik er dan ook alle tijd voor. Maar helaas, het weer zit niet mee.  Hoewel er heus wel droge momenten zijn geweest was het te regenachtig om naar de tuin te gaan. In dat ene droge uurtje droogt de modder niet op en alles is dan nat. En ik binnen de kortste keren ook. Nee, hoe jammer ik het ook vond, ik heb het toch maar uitgesteld. In plaats daarvan ben ik aan de slag gegaan met het (verder) schilderen van mijn kozijnen. Ik wil er binnenkort een dag voor vrij nemen omdat het raam dan open moet staan en het ’s avonds wel droog moet zijn. Liefst een droge dag. Ah, zo’n dag waarop ik dus heerlijk in de tuin bezig wil. Wat dat betreft kun je beter op een regenachtige dag gaan schilderen. En dat heb ik dus maar gedaan. Zo is de klus de volgende keer minder lang en wie weet blijft er dan nog tijd over om lekker naar de tuin te gaan. En met mooi geschilderde kozijnen is er thuis ook iets om van te genieten.

O, en de foto van de rozen: ze staan prachtige bij de paarse kozijnen, er valt weinig over te vertellen dus ideaal om bij een berichtje als vandaag te doen én ze staan al zólang zo uitbundig te bloeien dat het hoog tijd wordt om er eens een foto van te tonen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.