Wisselende foto

DSCN9099_rsAls je regelmatig mijn blog leest, zou het zomaar kunnen dat je de rechtstreekse link naar mijn blog gebruikt. Zo hoef je niet steeds door te klikken van de homepage naar ‘blog’. Echter zou het kunnen dat je daardoor wel eens wat mist. Wie steeds ‘recente berichten’ volgt, krijgt alles te zien. Sommige berichten vallen echter niet onder de categorie ‘blog’ maar onder ‘bron van informatie’ of ‘andere websites’. En zulke berichtjes kunnen er dan wel eens tussendoor glippen. Interesseer je je toch niet in de details van het bloemkool telen dan geeft dat niks natuurlijk. Mocht je wel elke getypte letter van mijn hand graag willen lezen, kijken dan altijd even naar ‘recente berichten’.

En dan is er nog de foto op de homepage. Regelmatig maak ik een overzichtsfoto van de tuin en deze zet ik dan op de homepage. Deze foto komt niet altijd bij de berichtjes, soms is er niet zoveel over te vertellen. Maar om even een snelle blik op mijn tuin te werpen is ’t handig om eens even op de homepage te kijken. En voor nieuwe lezers is het dan meteen duidelijk dat de site nog bijgehouden wordt en niet over de bloemkoolteelt van 1763 gaat. 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.