Klimmer

DSCN1339_rsToen ik net met mijn volkstuin begon heb ik deze plant van mem gekregen. Ik vind het een mooie plant omdat het in de winter groen blijft en niet ‘saai’ groen (al vraag ik me af of dat bestaat in de natuur) maar vrolijk en gezellig omdat het een bont blad heeft.

De plant groeit niet heel hard en dat ik in dat hoekje wel eens wat loop te rommelen bevordert de groei nu ook niet bepaald. Toch groeit de plant gestaag door. En zo zag ik laatst dat het de compostbak begint te versieren. Een groene compostbak, wie wil dat nou niet?

Onkruid kan er gerust tussendoor groeien maar doordat deze plant ook water en voeding van de grond vraagt maakt de plant het wel moeilijker voor het onkruid. Gelukkig, het is lastig onkruid trekken tussen de blaadjes en wortels door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.