Tijd is geld

IDSCN1467k vroeg mij af of ik iets verkeerd had gedaan. Zat er teveel water in de vaas? Of misschien te weinig? Hebben bloembollen dan toch behoefte aan aarde? Hoe dan ook, de narcisbollen bleven onveranderlijk in de vaas zitten.

Inmiddels ben ik erachter waarom de bloemist de narcisbollen wel tot uitlopen krijgt. De bloembollen die ik bij het tuincentrum heb gekocht zijn een stuk goedkoper dan de bloembollen die je bij de bloemist koopt. Het enige verschil is een bakje en… tijd.

Ook mijn narcisbollen zijn uitgelopen, ik moest gewoon nog wat meer geduld hebben. Terwijl ik verwachtte dat de narcissen in een verwarmde huiskamer de lucht in zouden schieten, moesten deze bollen eerst nog wortels ontwikkelen.

Nu gaat het ineens heel snel, de foto is alweer verouderd, een filmpje was duidelijker geweest. Gelukkig moeten dit grote narcissen worden en groeien ze nog wel even door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.