Snel

DSCN9249 DSCN9248Het gaat wel heel snel opeens… Vaak splits ik een fotosessie op zodat ik meerdere dagen wat kan laten zien in plaats van een lang verhaal op één dag. Maar voor vandaag houd ik mij daar niet aan, de narcissen en kleine plantjes veranderen zo snel dat elke dag wachten de foto minder relevant maakt.

Gisteravond zag ik wat groens uit de aarde piepen bij de courgette- en pompoenzaadjes. Vandaag staan er al hele plantjes. Het zijn nog net geen paddenstoelen. Sterker nog, deze plantjes groeien harder dan mijn paddenstoelen, maar dat zal wel liggen aan de luchtvochtigheid in mijn huis (welke nadelig is voor de paddenstoelenkweek). De narcissen blijven met moeite nog overeind. Waarschijnlijk liggen ze aan het eind van deze week kopzwaar over de rand van de vaas. Ach, heb ik dan weer wat te vertellen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.