Contact

Ik had allang bedacht dat het handig zou zijn, maar goed… ideeën en uitvoering gaan vaak niet gelijk op. Met een vrije avond en een ‘uitprobeer stemming’ kom je een heel eind. En zo is het er dan toch eindelijk, een fatsoenlijk contactformulier. Om mij te kunnen bereiken hoef je nu niet meer publiek een bericht op de site te zetten, maar kun je via het formulier een mail sturen die regelrecht naar mijn veel bekeken mailbox gaat.

Ik hoop zo wat meer in contact te komen met al die lezers die op de statistieken verschijnen. Laatst een record van 14 op één dag. Wie zijn dat toch allemaal?

Ik kan me zo indenken dat er best wel lezers zijn die wel eens denken: ‘hoe zou dát toch moeten in de tuin?’ of ‘zou ze daar niet eens wat over kunnen schrijven?’ of ‘misschien heeft zij zin om eens op onderzoek uit te gaan naar…’ In dat geval: mail me! Ik ben wel in voor wat inspiratie voor mijn blog en ideeën om weer wat onderzoek te doen.

Ga naar contactpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.