Huppelen

De afgelopen twee dagen heb ik hard gewerkt in mijn tuin. Twee dagen vrij en prima tuinweer, ideaal! Ik heb een boel werk verzet. Gister een kruiwagen vol onkruid verwijderd, nog slechts één vak van het nieuwe gedeelte moet onkruidvrij gemaakt worden. Ik voel me nu geen ‘lastige buur’ meer.

De eerste aardappels zijn gepoot, de meeste uien zitten in de grond, er is prei en witlof gezaaid, er zijn heel wat aardbeiplantjes uit de tuin gehaald om ruimte te maken voor groenten, ik heb bloembollen gepoot, sla in de tuin gezet en vooral… heel erg genoten! 🙂 Wat kan een tuin een mens gelukkig maken!

Morgen een serie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.