Tuinieren

DSCN1545Vandaag had ik heerlijk veel tijd om in de tuin bezig te gaan. En natuurlijk ook tijd om lekker uit te rusten, al gun ik mij die tijd vaak niet zoveel omdat ik zo graag weer verder ga.

Vandaag gezellig met de (tuin)buurman koffie gedronken in mijn ‘nieuwe’ tuinhoekje. Ik kreeg deze tuinmeubeltjes laatst van deze buurman en vandaag heb ik daarvoor maar eens wat ruimte gemaakt op mijn mini-terras. We konden er net zitten met zijn tweeën en ’s ochtends konden we daar nog lekker in de zon te zitten.

Nog even en ik kom er gewoon al om een boek te lezen op dit mooie plekje (al is het probleem vaak niet dat ik er niet graag kom maar meer dat ik dan altijd in de tuin bezig ga 😉 ) Het wordt er steeds aangenamer vertoeven nu ik niet alleen een kast heb om wat spulletjes in te bewaren maar ook twee (!) plekjes heb in de tuin waar ik goed kan zitten. En de koffie neem ik gewoon van huis mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.