Gemerkt

Met mijn prachtige, grote tuinkast in mijn tuin verhuis ik zo nu en dan ook wat spullen daarheen. Het voordeel is dat ik dan geen werkzaamheden hoef uit te stellen omdat ik het juiste niet gereedschap bij me heb. Het nadeel is dat ik thuis weleens wat te kort kom. Maar goed, een extra snoeischaartje aanschaffen is niet zo’n probleem en verder maak ik op het balkon niet zoveel gebruik van gereedschap.

Het grote gereedschap, schoffel, hark en bats, hoef ik maar één keer te verhuizen. O, wat een genot om dat opeens binnen handbereik te hebben! Ik leende weleens wat uit het gemeenschappelijke schuurtje maar vaker nog gebruikte ik mijn kleinere gereedschap. Gemakzucht, terwijl groot gereedschap eigenlijk veel gemakkelijker werkt.

Met al die tuinders met hun eigen gereedschap zou het mij niets verbazen als er eens wat bij de verkeerde eigenaar terecht komt en het leek mij dan ook verstandig om mijn eigen gereedschap te merken. Een verjaardagscadeautje van járen geleden kwam opeens heel goed van pas. Ik ben best een beetje trots op het resultaat 🙂 DSCN1567

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.