Komkommersoorten

DSCN1625Het komt vaak voor dat je plantjes over hebt omdat de zaadjes allemaal goed ontkiemden en alle plantjes prachtig zijn opgegroeid. Enige uitval incalculeren is wel handig maar soms valt het mee. Heb je opeens plantjes over waar je helemaal geen plek voor hebt. Of waar je straks veel teveel groente van krijgt die je niet op kunt.

Het leuke van een volkstuincomplex is dat er dan genoeg mensen zijn die je het kunt aanbieden. Niet dat de anderen onvoldoende plantjes hebben, maar misschien hebben ze wel net een ander soort. En zowaar, de vrouw van wie ik deze (en nog één) komkommerplant kreeg had niet alleen de soort die ik heb gezaaid maar nog twee andere soorten. En ze had over. Of ik nog wat wilde. Ja leuk! Even wat anders uitproberen.

Het gevaar is natuurlijk dat ik straks mijn eigen planten niet meer kwijt kan en zelf sta uit te delen. Maar dan heb ik wel wat meer variatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.