Rode roos

DSCN1629  Sinds mijn rozenstruik in de tuin staat groeit het als een… nou, heel hard. En bloeien…! Het zit nu alweer boordevol knoppen terwijl de struik in het afgelopen jaar tot de vorst heeft gebloeid.

Er zitten een heel stel knoppen aan mooie, lange, rechte stengels wat het dit keer ideaal maakt om wat takken af te knippen en in een vaas te zetten. Andere jaren waren de steeltjes meestal te kort of zo krom dat de bloem al snel kopzwaar over de rand van de vaas kukelde.

Eén knDSCN1628op was al open, deze komt verder tot bloei in de vaas. Of de andere knoppen nog opengaan nu ze al van de struik gescheiden zijn is nog even de vraag. Maar het is het proberen wel waard. De struik zal er des te meer om gaan bloeien. P_20150521_201710

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.