Broodje gezond

DSCN1624Het begin is er, net genoeg om twee broodjes mee te beleggen. En vooral, om te genieten van het nieuwe tuinseizoen dat (langzaam doch gestaag) eraan komt.

DSCN1636Het broodje kon ik beleggen met wat ik op mijn balkon tegenkwam. In de tuin staat al wat meer sla, nog even wachten en dan kan ik de eerste krop krulsla oogsten. De kropjes die ik laatst in de tuin heb gezet (vijf stuks, waarvan er één is doodgegaan) beginnen nu flink te groeien. Wat een verschil kan dat maken, in een pot of in de volle grond. De twee voorste kroppen staan al langer in de tuin. Grappig, ze zijn tegelijk gezaaid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.