Tomaten en komkommers

snackkomkommer Het heeft lang geduurd maar inmiddels kan ik zeggen dat de tomatenoogst op gang gekomen is. Elke keer dat ik in mijn tuin ben kan ik weer nieuwe tomaten oogsten. De cherry-tomaten zijn helemaal een succes. Doe ik bij aankomst de tomatenoogst dan kan ik bij het weggaan alweer wat rijpe cherry-tomaatjes plukken. En ze zijn ook nog eens ontzettend lekker! Zoals mijn bezoek laatst zei: ‘Ze smaken naar vroeger, zo smaakten de tomaten toen.’ Of alles vroeger beter was is de vraag, maar de tomaten in ieder geval wel. Of je moet ze weer zelf telen.

De komkommerplanten deden het een maand maar matig, ik denk dat ze na mijn flinke snoeibeurt zich even inhielden. Afgelopen vrijdag kon ik gelukkig weer flink oogsten. Ze zijn zo lekker tomatenoogstdat ze binnen twee dagen alweer op zijn. De tomaten ook trouwens, al was dat al een dag eerder op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.