Bijna beroemd

Het is alweer enkele weken geleden dat ik een bericht kreeg via het contactformulier op mijn site. Toen ik het bericht las vroeg ik me af wie er een grap met me uithaalde. Een goede grap, het leek verbazingwekkend echt.

Voor een nieuw tv-programma werden gepassioneerde moestuinhouders gezocht die iets wilden vertellen over hun tuin. Of ik dat leuk vond en dan even wilde bellen.

Wat? Ik op tv?

Nu kijk ik graag politieseries en detectives, waardoor mijn beeld van tv-programma’s waarschijnlijk veel te heldhaftig is. Desalniettemin zie ik mijzelf nog niet zo snel op televisie verschijnen. Maar goed. De mail bleek echt, na het bellen van het nummer bleek er echt te worden opgenomen en nee, geen grap. Sjonge…

Het ging in de eerste instantie alleen nog om het verzamelen van potentiële filmplekken waarvoor wat meer informatie nodig was, pas erna kon mij gezegd werden of er daadwerkelijk gefilmd werd. Als ik dat wilde tenminste. Nou… ja… leuk! Toch?

Ik kreeg ook wel de kriebels. Ik had júist die week geconcludeerd dat mijn tuin een oerwoud was, dat er misschien een half paadje was waar je nog kon lopen zónder op plantjes te stappen of te moeten bukken en dan moet er een filmploeg komen? Enne… stukjes schrijven voor mijn blog is toch heel wat anders dan vriendelijk naar een camera lachen terwijl je stijf staat van de zenuwen. Moet ik dan zorgen voor een hele nette tuin waarin ik een perfect rondleiding kan geven? Of kan ik beter allerlei klussen laten liggen zodat ik heerlijk kan tuinieren, de stress van een filmploeg in de aarde kan laten vloeien en mijn prachtigste modderhanden op film laten zetten? Geef mij maar gewoon tuinieren.

Goed… ik was er nog niet helemaal over uit wat ik ervan zou vinden. Maar een leuk aanbod vond ik het zeker. En wat een eer dat ik dus op het wereldwijde web gevonden ben 🙂

Zoals gezegd werd er eerst informatie van allerlei mensen verzameld. Gister werd ik gebeld dat het niet doorgaat. Althans, voorlopig niet, mogelijk later nog.

Ach, wat maakt het uit. Mijn tuin is inmiddels heel wat netter, ik heb een leuk verhaal en mocht het er later alsnog van komen dan is mijn tuin waarschijnlijk wel weer aan zo’n grote beurt toe. Kan geen kwaad 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.