Schuilplaats

DSCN1973 DSCN1972Ook als het regent wil ik wel graag foto’s maken. Maar waar ik zelf best tegen een spatje regen kan, is mijn fototoestel daar pertinent op tegen. En zonder fototoestel geen foto’s.

En dan moet je soms een compromis sluiten, het zou toch jammer zijn als er bij het blogstukje van vandaag helemaal geen foto’s konden komen te staan, enkel omdat ik mijn fototoestel niet de baas ben? Overigens vond ik het wel een goed excuus om dan maar even in de tuinkast te gaan staan. Bij het maken van deze foto’s was mijn tuinmaatje nog even druk in de weer met de laatste dingen, heel stoer in de regen terwijl ik in de kast stond te schuilen. Ze had gelukkig een regenpak aan, dat wel, maar het blijft stoer. Ik zal het maar gewoon toegeven dat ik liever tuinier als het droog is. Wat dat betreft geef ik mijn fototoestel volledig gelijk. Hopelijk is het volgende week weer wat droger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.