Poll

Daar gaat ‘ie dan, de eerste poll! Ik ben heel benieuwd of het gaat werken. Ik kan in ieder geval zelf even aan de slag om het allemaal passend te maken binnen deze site. Jullie kunnen vast jullie stem laten horen 😉 Ik ben heel benieuwd hoe snel de eerst zijn/haar stem uitbrengt!

This poll is no longer accepting votes

Wat lees je als je op deze site bent?
7 votes · 0 answers
×

3 antwoorden naar “Poll”

  • Ik lees het liefst alles en ik lees alleen blogberichten.
   Bedoel je met die eerste optie dat de informatieve stukjes ook gelezen worden als ze niet in de blog staan?
   Meestal kijk ik alleen in de blog en vergeet ik nog wel eens bij recente berichten te kijken of er ook andere berichtjes gekomen zijn. Van mij mag je dus wel alles in de blog zetten.

   (Worden de mensen die de 4de optie kiezen ook direct bestraft voor liegen? ;-P)

   • Haha! Een goeie poll maken is ook nog een hele kunst… Ik bedacht ook al (te laat) dat de eerste twee opties zowat hetzelfde waren. Het gaat me inderdaad om het verschil tussen wel/geen interesse in informatieve stukjes. Maar ja, halverwege de poll de opties veranderen kan natuurlijk niet.
    En daarbij staan tot nu toe de informatieve berichten als blogberichten, om het helemaal ingewikkeld te maken.
    Ik oefen nog wel wat met het maken van polls 😉 Bedankt voor de feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.