Verschillende categorieën

Het is jullie misschien al opgevallen dat er wat kleine wijzigingen zijn op de website. Bijna 3 jaar ben ik nu bezig met deze blog en ik merk dat ik met enige regelmaat me graag in een onderwerp verdiep en daar wat over schrijf. Het is dan ook handig om deze blogberichten makkelijk te kunnen vinden, voor mensen die nog eens iets willen nalezen maar ook voor mensen die niet komen voor de blog maar enkel wat informatie zoeken. Het is echter wel eens lastig om de blogberichten te scheiden van de informatieve berichten. Vaak zitten de berichten er een beetje tussenin of is de informatie verdeeld over meerdere berichten.

Nu ik wat langer bezig ben wil ik hierin een scheiding brengen: gezellige babbelverhaaltjes over mijn tuin met een vleugje informatie erin en berichten die voornamelijk informatief zijn. Bij ‘Meest recente berichten’ komt natuurlijk alles langs, verder zit ik nog te dubben of ik in een blogbericht een verwijzing doe naar nieuwe informatieberichten of dat in de blog alle berichten komen en slechts enkele daarvan terechtkomen in ‘bron van informatie’ (waardoor ze op twee manieren te vinden zijn)

Misschien is het dan nu tijd om een poll te beginnen? Ik zal eens op zoek naar een mooie plug-in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.