Waar het hart vol van is…

… daar stroomt de mond van over. Niet alleen op mijn blog heb ik het voortdurend over mijn tuin, plantjes, natuur en groen, ook ‘live’ is het een veel voorkomend onderwerp van mijn spraakwaterval. Ik doe het niet bewust, het is iets waar ik gewoon erg enthousiast over ben. Op deze manier ontdek ik of andere mensen enthousiast zijn over tuinieren of komen mensen naar mij toe als ze vragen hebben over een kwijnende kamerplant, het zaaien van groenten of de naam van die ene plant. Heerlijk vind ik dat!

Vandaag ontdekte ik nog een voordeel van praten waar je hart vol van is. Iemand had een serie spaarpunten voor mij bewaard waarmee ik een gratis fruit- of kruidenplant kan bestellen. Zij deed er niks mee. Ik kan me zoiets bijna niet voorstellen natuurlijk maar ben er maar al te blij mee! Dat wordt naar hartenlust rondneuzen. Met tegelijk het gevaar dat ik weer veel te veel leuke dingen zie en het niet bij één plant blijft 😉P_20160201_153138

4 antwoorden naar “Waar het hart vol van is…”

 1. Zo, ingewisseld. Ik ben voor de mandarijnenplant gegaan.
  Je hebt keuze uit:
  o Gojibes
  o Citrusplant (mandarijn)
  o Kruidenemmertje (basilicum)
  Laat je nog weten wat het geworden is? Als de planten op zijn krijg je trouwens een tegoedbon. Niet te lang wachten dus… (nouja, de actie is sowieso al bijna afgelopen…)

   • Tegoedbon van €7,50, bij minimale besteding van €9 exclusief verzendkosten, niet in combinatie met andere aanbiedingen… Tja, dan kun je nog beter helemaal zelf uitkiezen en kopen wat je wilt hebben. 😉

    Geef je nog wat info over de Goijbes tegen de tijd dat je hem ontvangen hebt? Ik ben wel benieuwd wat voor plantje dat eigenlijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.