Ongemerkt

vogelvoerDie vogels… wat zal ik ervan zeggen? Vorige week berichtte ik enthousiast dat de vogels tóch wel op mijn balkon kwamen aangezien de wc-rol met vogelvoer al half leeg was. Nog geen dag later moest ik voorzichtig concluderen dat het wel eens leeg kon zijn doordat de wind en regen de zaadjes eraf lieten gaan, gezien de vele zaadjes die op de grond lagen. En vogels zag ik maar niet.

De pot met zonnebloempitten (het plekje waar ik vorig jaar met vogelpindakaas toch heel wat vogels op mijn balkon heb gezien) leken de vogels niet aan te raken. Zouden ze het niet lusten?

Zonet kwam ik tot de ontdekking dat er wel degelijk van de zonnebloempitten wordt gegeten. Er mist een hele hoek uit, dat komt niet van wind of regen. Nu is echter nog de vraag of het vógels zijn die ervan eten of dat er een muisje is dat blij is dat er voor hem gezorgd wordt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.