Hobby of must?

Alle liefhebbers van de walnotenboom kan ik aanraden om in Houten te komen wonen want in deze gemeente zijn heel wat walnotenbomen geplaatst waar de bewoners vrij gebruik van mogen maken. Het kan in september en oktober na een storm dan ook nogal druk zijn rondom de walnotenbomen, er zijn steeds meer mensen die ontdekken dat het leuk is om je eigen walnoten te kunnen rapen. Mocht je verhuizen toch wat rigoureus vinden dan kun je natuurlijk altijd nog een poging wagen om je eigen gemeente over te halen tot het plaatsen van wat walnotenbomen. In een tijd waarin duurzaamheid, lokaal en ‘buiten zijn’ steeds belangrijker worden kan het nog wel eens meevallen om dit voor elkaar te krijgen.

Natuurlijk komt er weer een nieuwe poll! Dit keer over de vraag wat je vindt van tuinieren: is het een hobby die je het liefst de hele dag beoefend of is het meer een noodzakelijk kwaad wat bestaat uit het weghalen van het altijd opschietende onkruid in je (uiteraard) volledig betegelde tuin?

This poll is no longer accepting votes

Tuinieren vind ik...
9 votes
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.