Bloembollen – poll

narcissenHet is weer tijd voor een nieuwe poll en wat is er nu toepasselijker dan een poll over bloembollen? De lente is begonnen, de bollen lopen zowel binnen als buiten uit en laten prachtige bloemen tevoorschijn komen. Ik geniet er in ieder geval erg van! Hoewel ik al meer dan genoeg bloembollen heb vind ik het toch altijd leuk om weer eens wat te krijgen en na de bloei in de grond te stoppen. Zo kreeg ik anderhalve week geleden een bakje met narcisbollen. In een paar dagen gingen ze van groen naar volop bloeiende narcissen. Dan gaat het binnen toch wel erg snel hoor… Maar het is heerlijk om vast van het voorjaar te kunnen genieten terwijl de bollen buiten wat trager naar de bloei toegroeien.

This poll is no longer accepting votes

Bloembollen...
×
DSCN0948

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.