Kasplanten I

DSCN2376 Het gaat goed met de planten in de kas. Hoewel ze in het begin wat te lijden hebben gehad onder warm weer met misschien wat te weinig water, zijn ze inmiddels duidelijk goed geworteld en volop aan het groeien. Aan het komkommerplantje (foto rechts) zitten inmiddels zelfs al de eerste komkommertjes en de tomatenplanten moest ik vanavond dieven.

De kas is inmiddels wat het glas betreft helemaal af. Er waren een aantal glasplaten die ik verkeerd had besteld waardoor ze niet passend waren maar een buurman van de tuin heeft voor mij deze platen op maat gesneden en inmiddels is de kas helemaal dicht. Wat overigens ook betekent dat de wind niet een beetje frisse lucht in de kas blaast op een warme dag maar dat ik toch echt naar de tuin zal moeten om een raaDSCN2377mpje open te zetten. Hoog tijd dus om een automatische raamopener te bestellen. Ik weet inmiddels dat deze eenvoudig te monteren zijn en bij warm weer zet er een cilinder uit waardoor de raampjes open gaan. Ideaal voor iemand zoals ik die niet bij elke weeromslag weer naar de tuin wil racen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.