Natuurlijke sluikreclame

bord www.spruitenieren.nl volkstuin Er staat een reclamebord in mijn tuin! Je kunt het bijna niet geloven als je mij een beetje kent want ik heb weinig met reclame. Een ja/nee-sticker op de brievenbus, reclameblokkers bij de internetbrowser en een standaard ‘nee’ bij alle briefjes die me aangereikt worden als ik door een winkelstraat loop. En dan nu gratis een reclamebord in mijn tuin zetten. Ach, jullie raden het al bij het zien van de foto: het is een beetje reclame voor mijn eigen blog. Groot is het publiek niet dat het kan bereiken, maar het is wel volledig de juist doelgroep: tuinliefhebbers!

Ik ben best trots op het resultaat, al zeg ik het zelf. Het eerste uur heeft het al heel wat andere tuinders bereikt en de reclame gaat van mond tot mond. Sjonge, dat het zó effectief zou zijn had ik niet gedacht. En verder is eigenlijk het doel van het bord allang bereikt. Want het belangrijkste doel was helemaal niet reclame maken, maar het doel was een leuk bord maken voor in mijn tuin. Al hoop ik natuurlijk dat op de opentuinendag (18 juni) veel mensen dit bord zullen zien en eens een kijkje komen nemen op mijn blog 😉  DSCN2406

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.