Foto vooraanzicht tuin

Wie mijn blogberichten bereikt via de hoofdpagina ziet de foto’s misschien wel wisselen: het vooraanzicht van de tuin. Ik werk de foto regelmatig bij om een ieder even een idee te geven van hoe de tuin erbij ligt op dat moment. Maar ja, om nu elke keer via de hoofdpagina naar de blogberichten te gaan… waarschijnlijk zullen de meesten een snellere route hebben via een bladwijzer. Daarom vandaag even een foto van hoe mijn tuin er uitzag op 22 juni 2016. De bloeiende groente van de huidige poll staat ongeveer in het midden van de foto. En dat ik rechts in de tuin wat moeilijk kan lopen door de enorm uitdijende frambozenstruiken zal jullie vast niet verbazen. Hoog tijd om die weer eens in toom te houden. Maar zoals altijd in deze tijd van het jaar is er genoeg te doen in de tuin en heeft frambozenstruiken snoeien nu eenmaal een lage prioriteit. Dus loop ik maar een beetje om 😉 volkstuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.